Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gamst vridde ankelen

Neppe alvorlig. Se ligacuptrekningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Med mål mot henholdsvis Crewe og Reading, hjalp Ole Gunnar Solskjær og John Arne Riise sine lag til seier i tredje runde av ligacupen i går.

Samtidig kunne landslagskeeper Thomas Myhre glede seg over sjelden spilletid i Charltons 1-0-seier over Bolton.

Gamst-skade
Blackburns Morten Gamst Pedersen var ikke like heldig mot Chelsea. Rovers tapte 0-2, og etter 49 minutter måtte Gamst gå av banen på grunn av en vridning i ankelen.

Ifølge klubbens egne hjemmesider, er ikke skaden alvorlig.

Fjerde runde trukket

- Morten bør bli bra igjen til søndag, håper vi. Han vridde ankelen, men han kan gå på den, sier Blackburn-manager Mark Hughes.

Rett etter gårsdagens kamper ble det foretatt en trekning av hvilke lag som skal møtes i fjerde runde tidlig i november, og oppsettet finner du i faktaboksen til høyre for denne saken.

SKADD: Morten Gamst Pedersen (t.h.) i duell med Chelseas Joe Cole under gårsdagens ligacupmøte i Blackburn. Seinere i kampen måtte nordmannen gå av banen på grunn av en vridning i ankelen. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS/SCANPIX
SKADD: Morten Gamst Pedersen (t.h.) i duell med Chelseas Joe Cole under gårsdagens ligacupmøte i Blackburn. Seinere i kampen måtte nordmannen gå av banen på grunn av en vridning i ankelen. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS/SCANPIX Vis mer
image: Gamst vridde ankelen