Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gamsten drømmer om Uefacup-finale

Inspirert av Boro.

(Dagbladet.no): Med seier mot ligamestrene Chelsea onsdag kapret Blackburn en plass i Uefacupen.

Morten Gamst Pedersen gleder seg stor over å få delta i e-cupen neste sesong, og ser ikke bort fra at Rovers kan gjøre som Middlesbrough.

Boro er langt fra Premier Leagues største klubb, men har likevel klart å spille seg til en finale mot Sevilla 10. mai.

- Vi finnes ingen grunner til at ikke vi også skal klare det, sier Gamst Pedersen til Daily Telegraph.

Avisa gir nordmannen en god del av æren for Blackburn-suksessen, ikke mange midtbanespillere scorer 11 mål fra venstrekanten av midtbanen.

Blackburn ligger på sjetteplass i Premier League, og 24-åringen er forsiktig med å love altfor for mye framover.

- Jeg sier ikke at vi har kurs mot seier i Champions League, men vi kan gjør det bra i Europa og kanskje sikre oss en plass i Champions League i løpet av noen år. Du vet aldri, dette kan være starten av en ny storhetsperiode for oss, sier Gamsten til avisa.

Det hjelper kanskje at Blackburn beholder manager Mark Hughes. Waliseren skrev i dag under en ny treårskontrakt med klubben fra Ewood Park.

DER VAR DET GJORT: En liggende Morten Gamst Pedersen ser Steven Reid stusse inn målet som ga seier og e-cupplass i kampen mot Chelsea tirsdag. Foto: Scanpix/Reuters
DER VAR DET GJORT: En liggende Morten Gamst Pedersen ser Steven Reid stusse inn målet som ga seier og e-cupplass i kampen mot Chelsea tirsdag. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Jeg er opprømt over det som skjer med Rovers, og det gleder meg å binde framtida mi til klubben. Denne sesongen har vært en suksess, og jeg ser fram til å være en del av klubbens videre ferd framover, sier Hughes til klubbens hjemmeside.

• Din kommentar: Har Blackburn overrasket deg denne sesongen?

BLIR TIL 2009: Mark Hughes undertegnet en ny kontrakt med Gamstens klubb.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling