KRITISERTE BERG: Morten Gamst Pedersen uttalte fredag at han ønsket seg «en sterk manager, en som det er trykk i» til å erstatte Henning Berg. Foto: Mette Møller / Dagbladet
KRITISERTE BERG: Morten Gamst Pedersen uttalte fredag at han ønsket seg «en sterk manager, en som det er trykk i» til å erstatte Henning Berg. Foto: Mette Møller / DagbladetVis mer

- Gamsten er Gamsten, han er litt glad i media

King om Gamstens Berg-kritikk.

(Dagbladet): Joshua King scoret da Blackburn vant for første gang siden 17. november i dag.

- Det var deilig å endelig få en trepoenger, den første siden jeg kom hit på seks forsøk. Det var en tøff kamp som vippet på 2-1, men så fikk vi 3-1 og da var det avgjort, sier King til TV 2 Sporten.

Han forklarer målet sitt slik:

- Jeg prøvde å chippe over keeperen, men så reddet han og den spratt i meg og tilbake i mål. 100 prosent min scoring, sier King.

- Synd med Berg Etter sparkingen av Henning Berg torsdag har klubben vært gjennom en tung periode. King synes det var synd at Berg fikk sparken.

- Han hentet meg til klubben, har vært en god trener for meg og jeg liker Henning som person. Men sånn er fotballen, spillere og managere kommer og går, og jeg vil ikke kommentere for mye rundt det. Jeg må tenke på fotballen min, sier King.

Uenig med Gmast Morten Gamst Pedersen gikk ut i fredagens VG og sa at han ønsket seg «en sterk manager, en som det er trykk i». Han sa også at han følte at Berg «ikke var klar for en slik oppgave».

SCORET: Joshua King scoret da Blackburn vant for første gang siden 17. november i dag. Foto: Erik Berglund
SCORET: Joshua King scoret da Blackburn vant for første gang siden 17. november i dag. Foto: Erik Berglund Vis mer

På spørsmål om King er enig med Gamst i kritikken svarer King:

- Gamsten er Gamsten, han er litt glad i media. Hva Gamsten sier om Henning er opptil han. Jeg syns Henning var flink med meg, han lot meg spille mye og han fikk spille mindre enn meg. Jeg skal ikke stå her og kritisere Henning.