Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gamst'en fra Tyrkia til Rosenborg

Men uten tosifret millionlønn.

 NYE KOLLEGER:  Morten Gamst Pedersen (t.h)  og  Rosenborg-stopper Tore Reginiussen under trening på landslagets vintersamling i Abu Dhabi i januar. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix.
NYE KOLLEGER: Morten Gamst Pedersen (t.h) og Rosenborg-stopper Tore Reginiussen under trening på landslagets vintersamling i Abu Dhabi i januar. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trondheim (NTB): Morten Gamst Pedersen (32) kan være på vei til Rosenborg etter at kontrakten hans med den tyrkiske klubben Karabükspor fredag ble avsluttet.

Rosenborg ønsker ikke å uttale seg om saken, men etter det Adresseavisen erfarer, er klubben i ferd med å sikre seg Gamst Pedersen.

En eventuell overgang vil være gratis, ifølge avisa.

Tosifret millionlønn Det var Karabükspors visepresident som på Facebook sent fredag kveld meldte at kontrakten med nordmannen er avsluttet.

Gamst Pedersen har 78 landskamper og 360 kamper for Blackburn bak seg. Han har vært i den tyrkiske klubben siden i fjor høst.

Tyrkerne kjøpte ham fra Blackburn og han ble sikret en kontrakt verdt et tosifret antall millioner kroner i årslønn.

I RBK skal han ifølge avisa ha gått med på en kraftig lønnsreduksjon.

(NTB).

Hele Norges coronakart