Gamsten kobles til United

- Jeg har ingen planer om å forlate Blackurn.

(Dagbladet.no:) Morten Gamst Pedersen var lørdag nest sist på Blackburns andre scoring mot Birmingham, og han er klubbens toppscorer med tre mål.

Dette har også andre klubbledere fått med seg, og ifølge lokalavisa Lancashire Evening Telegraph er Manchester United interessert i finnmarkingen.

I slutten av september puttet han begge målene da Blackburn vant 2-1 mot United på Old Trafford.

- Smigrende

- Jeg kjenner ikke til noen interesse fra andre klubber, og det er heller ikke så viktig for meg siden overgangsvinduet ikke er åpent nå, sier han Gamsten til avisa.

Flere andre klubber skal også være interessert i kantspilleren. Selv om han sier han ikke tenker noe på det, innrømmer han at det er smigrende.

- Hvis noen er interessert er det bra for en spiller, for det viser at han gjør noe riktig. Jeg er derimot fornøyd i Blackburn, og har ingen planer om å forlate klubben.

Ifølge lokalavisa fikk han kultstatus i Blackburn da han scoret åtte mål på de siste 23 kamper i våres.

STOR PÅ OLD TRAFFORD: Morten Gamst Pedersen senket storklubben for en måned siden. Her jubler han sammen med Robbie Savage. Foto: EPA
STOR PÅ OLD TRAFFORD: Morten Gamst Pedersen senket storklubben for en måned siden. Her jubler han sammen med Robbie Savage. Foto: EPA Vis mer

Morten Gamst Pedersen har sagt at United var favorittklubben hans da han var liten, og han bor også i Manchester.