Haugesund slo Tromsø

Gamsten lite imponert: - De parkerte bussen i tre ledd

Morten Gamst Pedersen var ikke nevneverdig imponert over FK Haugesund etter at hans Tromsø tapte 0-1 borte mot laget fra Rogaland i Eliteserien søndag.

JUBEL: Fredrik Gytkjær (i midten) jubler etter 1-0 målet i eliteseriekampen mellom FK Haugesund og TromsøNess, Jan Kåre / NTB scanpix
JUBEL: Fredrik Gytkjær (i midten) jubler etter 1-0 målet i eliteseriekampen mellom FK Haugesund og TromsøNess, Jan Kåre / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kent-Are Antonsens selvmål etter 30 minutter gjorde at FKH-mannskapet reiste seg etter 1-2-tapet hjemme mot Rosenborg sist.

Frederik Gytkjær kom fri inne i Tromsø-feltet etter 30 minutter, og sendte ballen på tvers i feltet. Antonsen kom løpende mot eget mål og klarte ikke å stokke beina da han kom inn i ballbanen.

Antonsen-sjanse

23-åringen var nær ved å revansjere seg etter 80 minutter da han fikk sjansen på volley, men forsøket forsvant over mål, og Tromsø-trener Simo Valakari måtte notere sesongens femte serietap.

Kampen vil ikke gå inn i historiebøkene hva angår offensiv sjarmfotball og sjansebonanza, men Tromsø overtok initiativet mot slutten av kampen og jaktet utligning.

Haugesund-laget lå dypt i den andre omgangen, men fikk med seg alle de tre poengene uten å være særlig interessert i å angripe.

Parkerte bussen

Det bet også Morten Gamst Pedersen seg merke i.

- De parkerte bussen i tre ledd. Den siste halvtimen var de vel ikke på banehalvdelen vår. Vi prøver å spille fotball og spilte dem egentlig helt ut i annen omgang, men dessverre fikk vi ikke den siste sjansen til å sette ballen i mål, sa midtbanespilleren til Eurosport etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer