Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gamsten matchvinner

Ga Kvisvik svar på tiltale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Blackburn - Crystal Palace 1-0: Morten Gamst Pedersen styrket Blackburn-aksjene sine ytterligere i går kveld.

På overtid i første omgang sendte Robbie Savage av gårde et frispark som fant Gamst, og finnmarkingen kunne enkelt putte fra kort hold.

Med scoringen ga Gamst en kraftig påminnelse i retning landslaget at han fortsatt bør være førstevalg på venstrekanten. Raymond Kvisvik spilte som kjent en god kamp i Gamstens fravær mot Estland i går.

Gamst hadde en aktiv kamp i innledningen, men var sliten mot slutten. Etter 75 minutter ble han byttet ut med David Thompson.

Blackburn var klart best mot Palace, som nå ser ut til å måtte spille i mesterskapsserien neste sesong. Ryan Nelson hadde for eksempel et stolpeskudd, mens både Jon Stead og Steven Reid burde ha økt ledelsen mot slutten.

Nedrykkstrusselen er derimot så godt som forsvunnet fra Mark Hughes menn.

- Ja, vi føler vi er på trygg grunn nå. 

- Det har vært en lang vei, vi var på bunnen av tabellen i november. Men med fantastisk hardt arbeid fra spillere og støtteapparat har vi greid det, sier Hughes til Skysports.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!