Gamsten med nytt drømmemål

Mot Luton.

Luton - Blackburn 0-4.

(Dagbladet.no): Morten Gamst Pedersen evne til å score vakre mål er blitt lagt merke til i England. I dag levde Vadsø-gutten nok en gang opp til ryktet sitt da Blackbun knuste Luton i FA-cupens 4. runde.

Matt Derbyshire og Benni McCarthy hadde allerede sørget for en komfortabel 3-0-ledelse da Gamsten overtok showet etter 75 minutter.

Et mislykket skudd fra Khizanishvili gikk gjennom hele feltet og endte opp hos nordmannen, som sto nesten på hjørnet av 16-meteren. Han klinket til på halv volley, og skrudde ballen i perfekt bue rundt Luton-keeper Marlon Beresford og i mål.

En mesterlig teknisk utført scoring - noe Gamsten markerte ved å bukke i ærbødighet mot lagkameratene sine. Såpass fornøyd var han at dommer Steve Bennett måtte fram med en advarende pekefinger.

- Jeg traff godt. Det var nok mer teknikk enn kraft. Men når man treffer bra, blir det ofte hardt også. Vi vant fortjent, hele laget var bra, sier Gamst Pedersen til Dagbladet.no

Etter en treg sesongstart har Gamsten fått opp scoringsdampen. Han står nå med seks mål, fire i ligaen og to i FA-cupen.

• Din mening: Er Gamst Pedersen Norges beste fotballspiller for øyeblikket?

Gamsten med nytt drømmemål
ET TEKNISK MESTERSTYKKE: Her får Morten Gamst Pedersen stjernetreff, og tideler senere ligger ballen i mål. Vadsø-gutten har funnet tilbake til fjorårstaktene og banker inn vakre mål på bestilling for Blackburn.
ET TEKNISK MESTERSTYKKE: Her får Morten Gamst Pedersen stjernetreff, og tideler senere ligger ballen i mål. Vadsø-gutten har funnet tilbake til fjorårstaktene og banker inn vakre mål på bestilling for Blackburn. Vis mer