Gamsten sikter mot Champions League

Vil danke ut Spurs og Arsenal.

(Dagbladet.no): Blackburn er en kanskje årets overraskelse i Premier League, på sjetteplass med ni kamper igjen.

Morten Gamst Pedersen vil ikke gi seg med det, skriver Blackburns hjemmeside.

Nordmannen tror det er mulig å passere Arsenal og Tottenham, og dermed rappe fjerdeplassen som gir en plass i Champions League.

- Det er mange tøffe kamper framover. Vi skal gi alt i hver eneste, og hvis vi fortsetter å spille bra kan vi muligens klatre enda høyere på tabellen. Det er mange lag som kjemper om fjerdeplassen, og vi er definitivt i den gruppa. Så hvorfor ikke? spør Gamsten.

24-åringen var tilbake etter skade mot Villa og var nest sist på begge Blackburns mål i 2-0-seieren. I morgen kommer Middlesbrough til Ewood Park.

- Vi skal jobbe hardt for å ta tre poeng hver eneste uke, slik at vi er sikret en plass nær toppen, sier Vadsø-gutten.

Rovers-manager Mark Hughes sikter seg også inn mot e-cupfotball neste sesong. Slik at han kan sikre seg flere stjerner som Gamst Pedersen.

- Når du prøver å skaffe deg toppspillere, spesielt fra europeiske land, så er det lettere når du kan lokke med spill i europacupen, sier Hughes.

SIKTER HØYERE: Morten Gamst Pedersen snakker om mulighetene til å sikre seg Champions League-spill til høsten. Foto: Scanpix/Ap
SIKTER HØYERE: Morten Gamst Pedersen snakker om mulighetene til å sikre seg Champions League-spill til høsten. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

• Din kommentar: Hvem tror du tar fjerdeplassen i Premier League?