Gamsten trener med Rosenborg

Holder formen ved like fram mot Sør-Korea.

(Dagbladet.no): Gamsten benytter dagene i mellom landskampene til å gjenforenes med gamletreneren Per Mathias Høgmo i Trondheim. Samtidig får han fininnstilt dødballene enda et hakk sammen med Frode Johnsen - en kombinasjon som sikret uavgjort mot Paraguay.

- Det passer meg veldig godt å få trene med Rosenborg disse dagene. Jeg kjenner jo Per-Mathias godt fra før, og er også venn med flere av spillerne. Jeg er innlosjert på hotell til så lenge, men det er mulig jeg camper over hos Jan Gunnar etter hvert, sier Gamsten til rbk.no.

Gamsten regner med å bli til og med Rosenborgs kamp på søndag.

- Jeg skal i alle fall trene med laget fredag og lørdag, og kanskje se kampen mot Ham-Kam på søndag. Etter landskampen mot Sør-Korea er det endelig ferie, forteller den populære englands-proffen.

DØDELIG KOMBINASJON:Gamsten og Frode Johnsen så ut til å trives sammen sist landskamp. Nå får de øvd enda mer sammen: Gamsten trener med Rosenborg. Foto: SCANPIX
DØDELIG KOMBINASJON:Gamsten og Frode Johnsen så ut til å trives sammen sist landskamp. Nå får de øvd enda mer sammen: Gamsten trener med Rosenborg. Foto: SCANPIX Vis mer