FORTSETTER I BLÅHVITT: Morten Gamst Pedersen liker tanken på å være i samme Premier League-klubb i ti år.Foto: SCANPIX/ REUTERS/Nigel Roddis
FORTSETTER I BLÅHVITT: Morten Gamst Pedersen liker tanken på å være i samme Premier League-klubb i ti år.Foto: SCANPIX/ REUTERS/Nigel RoddisVis mer

Gamsten valgte Blackburn for fire nye år

- Var ønsket av Palermo, Fiorentina, Fenerbahce og Celtic.

||| (Dagbladet): Morten Gamst Pedersen har skrevet under en ny fireårskontrakt med Blackburn Rovers, forteller landslagsmannen i en pressemelding.

Pedersens kontrakt var i ferd med å gå ut i sommer, men etter lengre tids betenkningstid har han bestemt seg for å fortsette under Sam Allardyce.

- Blackburn var alltid førstevalget mitt. Vi har et samlet lag, et flott trenerapparat og strålende supportere. I tillegg er det ikke mange spillere som får muligheten til å være i ett Premier League-lag i ti år. Det er jeg fått, og det er noe jeg har lyst til å ære, sier Gamst Pedersen.

Ifølge pressemeldingen på Gamstens nylanserte hjemmeside var klubber som Palermo, Fiorentina, Fenerbahce og Celtic alle interesserte i nordmannen, som fortsatt holder en høy stjerne hos manager Allardyce.

- Pedersen er en av våre mest dedikerte og profesjonelle spillere. Vi er glade for at en kontrakt endelig er på plass, og ser fram mot den neste sesongen, sier Big Sam.

Gamst Pedersen har tidligere spilt for Norild, Polarstjernen og Tromsø.

Morten Gamst Pedersen har foreløpig ikke besvart Dagbladets henvendelser i ettermiddag.