Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gamstens nye ukelønn: 350 000 kroner

I Blackburn til 2010.

(Dagbladet.no): Det var aldri noen tvil om at Morten Gamst Pedersen skulle få en ny og forbedret kontrakt med Blackburn Rovers.

Ni ligamål på én sesong i Premier League fra midtbanen fortjener en skikkelig gasje.

I slutten av mai var det snakk om tredobling av lønna på åtte millioner. 24-åringen endte opp med en fireårkontrakt verd 350 000 kroner per uke, skriver VG i dag.

Summen tilsvarer 18,2 millioner per år, eller hele 72,8 millioner i hele perioden.

- Det rabler ikke for meg, sevl om det er mye penger. Jeg har gått gradene fra å få dekket kjøregodtgjørelsen i Tromsø. Penger er mye, men ikke alt, sier Gamsten til avisa.

Gamsten har vært en kjempesuksess i Blackburn, etter at han først brukte et halvt år på å tilpasse seg spillestilen under Rovers-manager Mark Hughes.

Norges venstreving er blitt koblet til både Manchester United, som han stadig scorer mål mot, og Tottenham. Men han trives på Ewood Park og føler at han har Hughes i ryggen.

- Det er viktig. Dessuten skal vi ut i Europa i Uefa-cupen. Det er nytt for meg, sier Gamsten til VG.

• Din kommentar: Er Gamst Pedersen Norges største fotballstjerne?

NY AVTALE TIL 2010: Morten Gamst Pedersen belønnes for en knallsesong i Premier League. Her mot Manchester Uniteds Gary Neville.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling