Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gamst\'n lei reservelivet

Morten Gamst Pedersen er ikke fornøyd med benketilværelsen i Blackburn. Hvis ikke noe skjer, ønsker han en ny klubb i løpet av januar.

Venstrevingen har fått mimimalt med spilletid under Mark Hughes. Før overgangsvinduet lukkes 31. januar, vil han ta en prat med waliseren.

-  Jeg har lyst til å spille fotball igjen, sier Gamst Pedersen.

Det har gått tre og en halv måned siden Graeme Souness forlot sjefjobben i Blackburn. For Gamst Pedersen har dette betydd benker og tribuneseter. Sist han spilte var 22. september - mot Bournemouth i ligacupen, da han scoret sitt hittil eneste mål i England.

Tro på meg-  Dersom du ikke får mer spilletid i sesongens siste halvdel, vil du bort fra klubben da?

-  Selvfølgelig. Jeg kom ikke hit for å sitte på benken. Og jeg tror det finnes klubber som er interesserte i en leieavtale, sier finnmarkingen.

Men han vil ikke bort for enhver pris: -  Mitt fremste mål for 2005 er å kjempe meg inn på laget. Nå har jeg vært på benken de siste kampene, og Hughes ville ikke leie meg ut da Marseille spurte før jul. Dette er tegn på at de har tro på meg.

Ny sjanse i dag

Han innrømmer også at han er bekymret for landslagsplassen.

-  Selvfølgelig tenker jeg på den. Det gikk bra for meg på landslaget i 2004, men jeg må spille fotball for klubben min. Det er mange benker i Premier League det er behagelig å sitte på, men jeg vil jo helst spille, sier Gamst Pedersen, som kan få muligheten når Blackburn i dag møter Charlton på Ewood Park.

SIKTER MOT SPILL:</B> Morten Gamst Pedersen er utålmodig etter førstelagsfotball, noe han ikke får i Blackburn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media