Gamst'n parkert

Morten Gamst Pedersen sliter med å takle tempoet i Premier League. I går ble tatt av banen etter første omgang da Blackburn fikk juling av Newcastle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEWCASTLE (Dagbladet): -  Hele laget vårt slet i dag, og jeg ble byttet ut, men jeg tror ikke det var fordi jeg var så mye dårligere enn de andre. Parkes sa at han måtte gjøre noe, og at han like godt kunne tatt noen andre av banen, sier Gamst Pedersen til Dagbladet.

Helt tilfeldig var det nok likevel ikke.

-  Morten har nettopp kommet til klubben. Premier League-fotball er forskjellig fra all annen fotball, og tempoet er høyere enn alle andre steder. Det så ut som om det gikk litt for fort for ham i dag, derfor tok jeg ham av banen etter første omgang, sier fungerende manager Tony Parkes til Dagbladet etter kampen.

- Trenger tid

På 14. dager har Gamst'n gjort overgang til Blackburn, spilt to Premier League-kamper og to landskamper.

-  Det er er mye fotball, og det liker jeg. Men jeg har spilt to kamper og vært på tre treninger med Blackburn, og det sier jo sitt. Nå gleder jeg meg til å trene skikkelig og bli kjent med de andre spillerne. Da kommer jeg bedre inn i systemene og spillemåten til Blackburn, sier 23-åringen.

Imponerte ikke

Newcastle eksploderte i den første halvtimen på St. James' Park i går, og Blackburn ble tatt av trykket. Det sto 2-0 etter 16 minutter, etter selvmål av Gary Flitcroft og en kontant heading av Alan Shearer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer