Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Går Barcelona på en smell mot Spanias nye «giant killer»?

Se Oddsprogrammet!

Sist helg var det landskamper, og Dagbladets oddstipper lanserte to dobler i Oddsprogrammet, en til rundt 2 i odds og en høyoddser. Høyoddseren gikk dessverre ikke inn, men det gjorde den andre dobbelen. Dermed var spillekontoen i god behold, klar for nye innsatser denne lørdagen.

Lørdagens oddsspill
Etter en runde med landskamper kan de lagene som har flest landslagsspillere oppleve en liten nedgang i prestasjonsnivå, særlig når spillerne har vært på lange reiser. 

I dette Oddsprogrammet utvises derfor forsiktighet i de mange kampene med en klar, og kanskje overvurdert, favoritt til lav odds.

En fin dobbel med to hjemmefavoritter prøves:

36. Hannover 96 - Werder Bremen H 2,15
51. Bolton - Watford H 1,80

Leveringsfrist på denne dobbelen er 15:25 lørdag, og samlet odds er 3,87.

Styr unna Barcelona
Barcelona er et lag det er lett å slenge med på oddskupongen, ettersom «de alltid vinner». Men Barcelona vant bare 11 av 19 bortekamper sist sesong, og da er det lite å hente på å spille dem til oddsen 1,20. 

Spesielt når de skal opp mot en liten Askeladden av et fotballag, som har slått både Real Madrid og Barcelona hjemme det siste året. 

Lykke til med spillene, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstips-sider, 365 dager i året!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media