«Går det dårlig i år, blir det veldig vanskelig å fortsette»

Geir Moen (31) har hatt sin beste sesongstart noensinne. Ikke siden glansperioden for 5-6 år tilbake har han hatt så gode forbredelser, så mye selvtillit og så lett kropp. Moen er sulten på suksess.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

GEIR ANDERS MOEN

Født: 26.06.69 i Oslo Bosted: Oslo Høyde/vekt: 190 cm/85 kg Klubb: Moss Trener: Leif Olav Alnes Sivil status: Samboer med Cecilie Unnerud, en datter. Personlige rekorder: 100 m: 10,08 - 200 m: 20,17 - 60 m innendørs: 6,65 - 100 m innendørs: 10,33 - 200 m innendørs: 20,47 - lengde: 7,37 Meritter: EM-gull på 200 m og EM-sølv på 100 m i 1994, verdensmester innendørs på 200 m i 1995 Aktuell: Løper 100 m og 200 meter under europacuplandskampen i 1. divisjon på Nadderud i helga. Løper for OL-plass.

- Jeg er sulten på å få vist meg fram igjen før det er for seint. Jeg må gjøre en god sesong i år. Det er nå eller aldri, sier Geir Moen. Han ønsker å komme tilbake i rampelyset der han var for 5-6 år siden. # - Jeg har fortsatt ikke prestert mitt aller beste, sier Geir.

Mye spiller inn dersom Geir Moen ikke gjør det bra i år. Ikke bare mentalt vil det bli tøft, men alle sponsorkontraktene går ut i år og faren er at de ikke fornyes.

- Går det dårlig i år, blir det veldig vanskelig å fortsette, sier Geir.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer