Går glipp av kamp på grunn av Jom Kippúr

Grant ikke på benken mot Stoke.

FEIERER JOM KIPPUR: - Det var aldri aktuelt å være på benken mot Stoke. Det er en av de dagene, og den kom på en lørdag. Det er ikke lett for meg, sier Grant. Foto: Scanpix
FEIERER JOM KIPPUR: - Det var aldri aktuelt å være på benken mot Stoke. Det er en av de dagene, og den kom på en lørdag. Det er ikke lett for meg, sier Grant. Foto: ScanpixVis mer

||| • Stoke - West Ham direkte i livestudio fra 13.45!

(Dagbladet): Avram Grant blir ikke å finne på benken når hans West Ham møter Stoke i dag.

Israeleren feirer Jom Kippur, en av jødenes viktigste høytidsdager, og trenerapparatet hans vil lede laget i den vanskelige bortekampen mot Stoke.

- Jeg er ikke en religiøs person, men jeg respekterer religion og de tusen år gamle tradisjonene, sier Grant til Sky Sports.

- Det var aldri aktuelt å være på benken mot Stoke. Det er en av de dagene, og den kom på en lørdag. Det er ikke lett for meg.

- Ut av respekt for min far og mor, spesielt etter alt de har vært gjennom, er det en av de dagene jeg har respektert siden jeg var 11 år gammel, sier den tidligere Chelsea-manageren.

Han har snakket med spillerne som lover å gi alt mot Stoke.

- Jeg har snakket til noen spillere, så de vet det. De respekterer tradisjonen og sa at de ville gjøre jobben sin selv om jeg ikke er der.

West Ham har hatt en forferdelig sesongstart, og ligger på jumboplass uten poeng.