Går ikke av

Svennis i hardt vær etter utroskap med FA-sekretær.

Sven-Göran Eriksson er i hardt vær etter avsløringene om hans utroskap med en FA-sekretær, men benekter at han vil gå av som Englands landslagssjef.

Den britiske pressen har kritisert svensken etter avsløringene og flere ønsker at han skal trekke seg fra den prestisjefylte jobben. Men ifølge hans agent Athole Still ønsker Eriksson å fortsette som landslagstrener.

- Han er veldig engasjert i jobben og ser fram til å lede England inn i kvalifiseringen til VM i 2006. Det er ikke snakk om at han forlater jobben, sa Still.

Det engelske fotballforbundet (FA) måtte søndag innrømme at Eriksson hadde hatt et seksuelt forhold til sekretæren Faria Alam. Også formann Mark Palios skal ha hatt et forhold med Alam.

Det er likevel ikke sannsynlig at FA vil sparke Eriksson. Svensken har en klausul i kontrakten som gir han en kompensasjon på 8 millioner pund (102 millioner kroner) hvis han må forlate jobben.

(NTB)

SAMME SENGEVENNINNE: Sven-Göran Eriksson (venstre) håndhilser på Mark Palios i mars. I går innrømte fotballforbundet forholdet mellom Svennis og FA-sekretær Faria Alam. Hun hadde også en affære med Palios i januar.