- Går ikke i speedfella igjen

Har ventet på dette V75-løpet.

KJØRER UNNA. Dagfinn Aarum skal kjøre unna i ganske høy fart med Lome Oda. Han vil ikke tape et nytt speedoppgjør. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
KJØRER UNNA. Dagfinn Aarum skal kjøre unna i ganske høy fart med Lome Oda. Han vil ikke tape et nytt speedoppgjør. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster.Jokerpotten er på 34 millioner!

- Lome Oda er vel forberedt til dette løpet.Jeg tror på en bra vinnersjanse, sier Dagfinn Aarum.

- Jeg går ikke i speedfella igjen. Den tabben gjorde jeg på Momarken. Da dempet jeg altfor mye på farten og tapte for en hest som hun aldri skulle tapt for, sier Dagfinn Aarum ærlig.Lome Oda var dunderfavoritt nedspilt til 1,4 i vinnerodds. Dagfinn Aarum fikk teten og hadde full kontroll. Men i rygg travet en hest som var speedigere enn henne. Åpningen kom, og det sure tapet var et faktum.- Hun greide rett og slett ikke å takte om raskt nok.Den tabben gjør jeg ikke på lørdag.Jeg kommer til å kjøre unna i jevnt hardt tempo og inviterer ingen inn i et speedoppgjør, sier Aarum.- Det gjør ikke så mye om det ikke blir tet. Jeg tror Lome Oda kan vinne fra dødens også, bare hun ikke blir for stri, sier den svenskstasjonerte nordmannen.

Har ventet på dette

Han tar turen over grensa til Bjerke på lørdag med klare ambisjoner om å retunere med en V75-seier.Lome Oda har ikke startet siden 7. desember. Da vant hun lett og kontrollerte alt fra tet.- Jeg har ventet inn dette løpet og gitt henne en tøff treningsperiode for å gjøre henne enda sterkere, forteller Dagfinn Aarum til Dagbladet.- Vi var på banen i forrige uke. Jeg var veldig fornøyd med henne.Jeg tror hun er enda bedre enn hun  var i siste start, mener Aarum.Det blir start i hoppedivisjonen i Norge framover, forteller Aarum om planene for Lome Oda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer