Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Går ikke til en annen klubb i vinter, uansett hva folk sier

Agüero avfeier Chelsea-rykter.

VIL REISE SEG IGJEN: Sergio «Kun» Agüero har ikke tenkt til å flykte fra problemene i Atletico Madrid og bli lagkamerat  med Frank Lampard (i bakgrunnen) i Chelsea - iallfall ikke i januar.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/DOMINIQUE FAGET.
VIL REISE SEG IGJEN: Sergio «Kun» Agüero har ikke tenkt til å flykte fra problemene i Atletico Madrid og bli lagkamerat med Frank Lampard (i bakgrunnen) i Chelsea - iallfall ikke i januar.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/DOMINIQUE FAGET. Vis mer

|||Sergio «Kun» Agüero kobles til storklubber som Chelsea, men ønsker å bli værende for å hjelpe Atlético Madrid i spanske La Liga.

Atletico sliter kraftig. Klubben er ute av mesterligaen og ligger helt nede på 18.-plass i La Liga. På elleve kamper er det bare blitt en seier.

Derfor er det mange som tror Agüero er på vei vekk fra klubben. Chelsea er blant klubbene som er blitt nevnt. Men han avviser selv alle spekulasjoner.

- Jeg vil hjelpe Atlético ut av disse problemene. Jeg er lojal mot laget og jeg kommer ikke til å gå til en annen klubb i vinter, uansett hva folk sier, sier argentineren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media