Carina Olset:

- Går inn i sommeren med tryggheten om at jeg har en kropp jeg kan stole på

Carina Olset (36) stråler om kapp med sola. Sykdommen er i sjakk, jobben går bra, og det er en begivenhetsrik sommer i vente. Livet er bra, rett og slett.

GLEDER SEG: Snart går Carina Olset løs på sommeren som NRKs programleder under fotball-VM. Foto: Christian Roth Christensen
GLEDER SEG: Snart går Carina Olset løs på sommeren som NRKs programleder under fotball-VM. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): VM-været har for alvor meldt seg i hovedstaden. Det har også Carina Olset (36) fått merke, der hun står i NRKs studio utenfor Telenor Arena i godt og vel 25 varmegrader. Toppserien har «superhelg», og NRKs etterhvert velkjente fotballfjes holder tak i sendinga.

Hun har vært noen dager i streik, og fikk dermed bare to dager å forberede seg på. Men det går selvfølgelig fint. Etter å ha vært ansatt i statskanalen siden 2006, begynner Olset å bli rutinert.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer