Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Carina Olset:

- Går inn i sommeren med tryggheten om at jeg har en kropp jeg kan stole på

Carina Olset (36) stråler om kapp med sola. Sykdommen er i sjakk, jobben går bra, og det er en begivenhetsrik sommer i vente. Livet er bra, rett og slett.

GLEDER SEG: Snart går Carina Olset løs på sommeren som NRKs programleder under fotball-VM. Foto: Christian Roth Christensen
GLEDER SEG: Snart går Carina Olset løs på sommeren som NRKs programleder under fotball-VM. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

FORNEBU (Dagbladet): VM-været har for alvor meldt seg i hovedstaden. Det har også Carina Olset (36) fått merke, der hun står i NRKs studio utenfor Telenor Arena i godt og vel 25 varmegrader. Toppserien har «superhelg», og NRKs etterhvert velkjente fotballfjes holder tak i sendinga.

Hun har vært noen dager i streik, og fikk dermed bare to dager å forberede seg på. Men det går selvfølgelig fint. Etter å ha vært ansatt i statskanalen siden 2006, begynner Olset å bli rutinert.

Snart er hun NRKs ansikt utad under det som for mange idrettsentusiaster er en gigantisk begivenhet, men som dessverre bare holdes hvert fjerde år. Fotball-VM. Denne gangen i Russland.

- Jeg gleder meg veldig. Det er et høydepunkt. Alle bryr seg om fotball i en hel måned. Det er ikke bare de ihuga fotballinteresserte som følger med - alle ser på fotball-VM. Det er en samlende begivenhet, sier Olset til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?