Carina Olset:

- Går inn i sommeren med tryggheten om at jeg har en kropp jeg kan stole på

Carina Olset (36) stråler om kapp med sola. Sykdommen er i sjakk, jobben går bra, og det er en begivenhetsrik sommer i vente. Livet er bra, rett og slett.

GLEDER SEG: Snart går Carina Olset løs på sommeren som NRKs programleder under fotball-VM. Foto: Christian Roth Christensen
GLEDER SEG: Snart går Carina Olset løs på sommeren som NRKs programleder under fotball-VM. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): VM-været har for alvor meldt seg i hovedstaden. Det har også Carina Olset (36) fått merke, der hun står i NRKs studio utenfor Telenor Arena i godt og vel 25 varmegrader. Toppserien har «superhelg», og NRKs etterhvert velkjente fotballfjes holder tak i sendinga.

Hun har vært noen dager i streik, og fikk dermed bare to dager å forberede seg på. Men det går selvfølgelig fint. Etter å ha vært ansatt i statskanalen siden 2006, begynner Olset å bli rutinert.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer