Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Går langt for å beholde supertrio

Seriemesteren kan miste stjernene.

Frisk Asker står i fare for å miste Mats Zuccarello Aasen og Abbott-tvillingene Cameron og Chris, men seriemesterne vil strekke seg langt for å beholde supertrioen.

Asker-klubbens store problem er at spillerne kan gå til andre klubber uten av Frisk får overgangspenger.

Abbott-guttas kontrakt går ut ved sesongslutt, mens Aasen har ett år igjen av sin kontrakt.

- Men han (Aasen) har en klausul om at han kan gå gratis til en utenlandsk klubb, sier sportslig leder i Frisk Ole Gerard Haug til Dagsavisen.

Blant annet er svenske Modo interessert i Aasen. Det betyr at Frisk må øke lønningene, selv om de har et forholdsvis lite budsjett.

- Frisk har ikke økonomi til å betale disse tre superlønninger. Av et totalbudsjett på 5,2 millioner kroner, går tett opp under 2,5 millioner til lønninger. Vi er et av lagene med minst budsjett. Men skal vi beholde de tre, er det klart at de må opp i lønn, sier Haug.

(NTB)

Ishockey-spiller Chris Abbott fra Frisk Asker jubler etter 5-2 til hjemmelaget etter andre periode under ishockeykampen mellom Frisk Asker - Vålerenga tidligere i måneden. Nå vil seriemesterne strekke seg langt for å beholde stjernene. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX
Ishockey-spiller Chris Abbott fra Frisk Asker jubler etter 5-2 til hjemmelaget etter andre periode under ishockeykampen mellom Frisk Asker - Vålerenga tidligere i måneden. Nå vil seriemesterne strekke seg langt for å beholde stjernene. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media