Går mot Lago-exit i RBK

- Ikke urimelig at han ønsker kompensasjon.

Alejandro Lago er fortsatt ikke blitt enig med Rosenborg om en ny kontrakt.

- Slik det ser ut per i dag forlenger ikke Lago med Rosenborg. Spilleren trives godt i RBK, men partene er ikke blitt enig om kontraktens utseende, sier Lagos rådgiver Terje Liverød til NTB.

Det betyr i klartekst at RBK må bedre betingelsene for å sikre at midtstopperen blir på Lerkendal.

Tyske Mainz, hvor Jørn Andersen er trener, har jobbet for å hente uruguayaneren i sommer, men klubbene har ikke kommet til enighet om en overgang.

Lago har kontrakt med trønderne fram til 31. desember. Da kan han gå gratis til en ny klubb, men RBK er lite villig til å selge forsvarskjempen.

- Det kan gå mot at Lago står kontraktstiden ut i RBK, sier Liverød.

Lago spilte fast på laget under Per Joar Hansens trenertid på Lerkendal, men havnet senere i kulden. Stopperen ble lånt ut til svensk fotball før han ble sendt hjem til Uruguay. Denne sesongen har imidlertid Lago slått tilbake og spilt fast for trønderne.

- Lago hadde to-tre vanskelige år i Rosenborg, hvor han blant annet mistet landslagsplassen sin. Han ble lånt ut og sendt hjem. Det er vel ikke urimelig at han ønsker en kompensasjon for det, selv om han nå trives veldig godt og spiller fast på laget, spør Liverød.

KONTRAKT PÅ VEI UT: Alejandro Lago har hatt en bra sesong i Rosenborg-trøya, men er ikke fornøyd med trøndernes siste kontraktsforslag. Foto: NED ALLEY/SCANPIX
KONTRAKT PÅ VEI UT: Alejandro Lago har hatt en bra sesong i Rosenborg-trøya, men er ikke fornøyd med trøndernes siste kontraktsforslag. Foto: NED ALLEY/SCANPIX Vis mer

(NTB)

Går mot Lago-exit i RBK