- Går som planlagt

Flere engelske journalister melder i kveld at Arsenals kamp mot PSV Eindhoven torsdag går som planlagt. Det samme gjør angivelig Manchester Citys Champions League-oppgjør mot Borussia Dortmund onsdag.

MØTER PSV: Martin Ødegaard og Arsenal. Foto: NTB
MØTER PSV: Martin Ødegaard og Arsenal. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i dag ble det kjent at helgas kamper i Premier League er utsatt. Men i kveld kommer det nyheter for det som skal skje i neste uke.

Det startet med Evening Standard-journalist Simon Collings:

Han melder at Arsenals kamp mot PSV Eindhoven på Emirates Stadium torsdag går som planlagt.

Dette er andre runde av Europa League, og er i så fall gode nyheter for Martin Ødegaard og co. Kampen er satt opp torsdag klokka 21.00, norsk tid. Samtidig tar Bodø/Glimt imot Zürich på Aspmyra.

- Jeg forstår det slik at politiet har antydet at de er komfortabel med at Arsenal er vertskap for Europa League torsdag. Foreløpig ser det ut til at det blir noe av kampen, melder Evening Standard-journalisten på Twitter.

Under en time seinere skrev sjefskribent i Manchester Evening News - Simon Bajkowski - at også Manchester Citys kamp mot Borussia Dortmund går som planlagt onsdag.

På grunn av dronning Elizabeths død er alle kamper i Premier League utsatt denne helga.

Det samme gjelder kampene i Championship, League One og League Two.

På grunn av begravelsen - som ennå ikke har fått en dato - er det usikkert hva som skjer neste helg. Men kampene med engelske lag i Europa ser nå ut til å spilles.

Rapporter tyder på at også Liverpools hjemmekamp mot Ajax tirsdag blir spilt. Det samme gjelder Chelsea mot FC Salzburg onsdag.

I FORM: Erling Braut Haaland. Foto: NTB
I FORM: Erling Braut Haaland. Foto: NTB Vis mer

Erling Braut Haaland scoret to mål da Manchester City slo Sevilla 4-0 for tre dager siden. Neste motstander er gamleklubben Borussia Dortmund.

Arsenal slo Zürich 2-1 i Europa League i går.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer