Julie Strømsvåg:

Går til NRK

41-åringen tar fatt på nye utfordringer.

NY JOBB: Julie Strømsvåg går til NRK. Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2
NY JOBB: Julie Strømsvåg går til NRK. Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Julie Strømsvåg (41) går til NRK, melder kanalen i en pressemelding.

41-åringen har jobbet med flere store sportsbegivenheter, deriblant fotball-VM, Eliteserien i fotball, vintersport og flere håndballmesterskap.

Den kjente programlederen har lang erfaring fra TV-bransjen. Hun jobbet i sportsavdelingen i TV 2 i nærmere 13 år, før hun meldte overgang til Viaplay i fjor vår.

Nå er hun klar for NRK. Strømsvåg er ansatt i eksternavdelingen, og vil i vinter være tilknyttet NRK Sport. Videre skal hun bidra som programleder i produksjoner i andre sjangre.

- Jeg gleder meg stort til å få utvikle meg på andre områder jeg virkelig brenner for, samtidig som jeg får jobbe litt med sport. Det har blitt min greie. Jeg har alltid hatt et høytidsforhold til NRK og kan ikke vente med å ta fatt på nye utfordringer, sier Strømsvåg.

- Vi er svært fornøyde med at store profiler av Julies kaliber velger å samarbeide med NRK. Vi vet at publikum setter stor pris på hennes jordnærhet og positive utstråling. Hun vil bli en viktig profil for oss, sier programredaktør Petter Wallace i NRKs eksternavdeling.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer