Går til Tertnes?

For tre og en halv måned siden tok Cecilie Leganger og Kjersti Grini gull for Norge i VM. Nå kan de snart gjøre det samme i klubbserien.

For i løpet av noen få dager får Cecilie Leganger et konkret tilbud fra Tertnes. I Bergen gleder man seg allerede til å se målvakten på laget.

- Vi mener at fredningstida i forhold til Bækkelaget er over. De er slått ut av Champions League og har fått unna årsmøtet sitt.

- Da er det på tide at vi kommer på banen og legger fram et konkret tilbud til Cecilie, sier Tertnes-formannen Svein Pedersen til Dagbladet.

Lukrativt

- Har dere penger nok til å finansiere et lukrativt tilbud?

- Jeg tror Cecilie er den spilleren i Norge det vil være minst problematisk for oss å skaffe penger til, mener Svein Pedersen.

Han forteller at Tertnes er godt i gang med sponsor-forhandlingene for neste sesong. Men stallen er ikke klar, og trener Gunnar Pettersen har ennå ikke sagt ja til neste sesong.

- Vi har fem- seks sikre spillere, sier Pedersen.

Konflikt

Cecilie Leganger er fra Bergen, men forlot Tertnes etter en konflikt i 1996.

- Det er ingen problemer lenger. Vi har en meget god kontakt med Cecilies manager Oddvar Bjørnestad.

- Jeg tror våre sjanser er gode, forsikrer Svein Pedersen.

  • Tertnes fikk i går tyske Borussia Dortmund i trekningen for semifinalen i EHF-cupen. Spanske Ferrobus Mislata mot slovakiske Slovan Duslo Sala er de to andre lagene i semifinalen.

vaclav.pletanek@dagbladet.no