Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Går ut mot Liverpools storkjøp: - Det er uakseptabelt

Får gjennomgå av legende.

 FÅR LEGENDE-SLAKT:  Roberto Firmino.  Foto: NTB Scanpix
FÅR LEGENDE-SLAKT: Roberto Firmino. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): «Men hadde han levert på en kald, regntung kveld på Britiannia Stadium?»

Andy Grays kommentar om at til og med Barcelona hadde slitt borte mot Stoke, ble en klassiker som har ført til utallige diskusjoner og sketsjer etter at han leverte påstanden (som etter hvert er blitt en klisjé) i Sky Sports-studioet.

Den vindfulle, åpne stadion med et Stoke-lag kjent for sin robuste spillestil (pre Mark Hughes), er blitt selve symbolet på hvor tøft det er i Premier League kontra andre europeiske toppligaer.

Ofte er kritikken rettet mot små, tekniske spillere.

Ikke tøffe nok Sist i rekken, Liverpools brasilianer Roberto Firmino (23).

Legenden John Aldridge, som spilte for klubben under glansdagene på 80-tallet, analyserte nylig kampen mot Newcastle for lokalavisa The Echo.

- Jeg er sikker på at Steve McClaren (Newcastle-manager journ.anm.) sendte dem ut med en klar beskjed om å gå knallhardt til i de første taklingene, noen av de første var såpass tøffe at det fort kunne ha ført til et rødt kort, skriver Aldridge i spalten.

Aldridge, som var kjent som en klinisk spiss, mener at Liverpool-spillerne lot seg affisere av den harde starten og ikke slo tilbake.

Får slakt - Spillerne våre må tåle et gule kort i ny og ne, de trenger ikke å bli vist ut, men de må vise at de ikke aksepterer å bli «mobbet». Han hoppet ut av alle nærkampene hvor han hadde et overtak. Det aksepterer ikke Liverpool-fansen. Det er uakseptabelt. Han må lære seg å gi alt, sier 57-åringen.

Han fortsetter:

- Firmino spiller som om noe er galt både mentalt og fysisk. Han har vært helt overflødig de siste kampene, etter at han spilte briljant mot Manchester City.

PS.Liverpool spiller neste kamp borte mot Sion i Europa League torsdag. Scouserne topper gruppe B og er klare for sluttspillet.

LIVERPOOL-LEGENDE:  John Aldridge. Foto: NTB Scanpix
LIVERPOOL-LEGENDE: John Aldridge. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media