Går ut mot ryktene etter superparets brudd: - Det er komisk

Lindsey Vonn (31).

 VAR ET SUPERPAR:  Lindsey Vonn og Tiger Woods. Foto: NTB Scanpix
VAR ET SUPERPAR: Lindsey Vonn og Tiger Woods. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I sommer valgte golfstjernen Tiger Woods og alpinisten Lindsey Vonn å gå hvert til sitt.

De to, som har dominert i hver sin idrett, ble kjapt et av sportsverdens mest populære superpar da de to våren 2013 bekreftet at de var et par.

- Fokus på jobb

Vonn har nå valgt å lette på sløret til Health Magazine. I magasinet forteller hun om tida etter bruddet:

- Bruddet ga meg mer tid til meg selv. Det er det som skjer når du går fra hverandre: Du tar deg tid til å se deg selv i speilet og finne ut hva som gjør deg lykkelig. I tillegg har man mer fritid, forklarer Vonn i intervjuet som er gjengitt i svenske Expressen.

Hun fortsetter:

- Jeg fokuserer på jobben min som alpinist, og jeg har jobbet veldig hardt før denne sesongen. Jeg har fått ny ernæringsrådgiver, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å komme i form. Det har gitt resultater.

- Komisk

Men alt er ikke rosenrødt i livet etter Woods. For Vonn innrømmer at det har florert mange rykter rundt henne etter bruddet, og spørsmålene er mange både om det ene og det andre. Det har også kommet oppslag i den kulørte pressen om hennes privatliv.

Det irriterer alpinisten:

- Det er nesten komisk, for de skriver om ting som ikke er sant i det hele tatt. Det er ikke mitt liv, utbryter Vonn da hun får spørsmål om alle romanseryktene.

Vonn forteller at hun er frustrert og sint over alle ryktene:

- Til og med mine venner sier «Herregud, dater du han og han», og jeg svarer «Nei, tuller du? Da hadde jeg jo ringt deg». Alle går ut ifra at det er sant, men det er det ikke. Jeg må bare le, for om jeg hadde tatt alt seriøst hadde jeg blitt gal, sier hun.