NYE PROBLEMER:  Raheem Sterling leverer på banen, men fortsetter å gi Liverpool-manager Brendan Rodgers hodepine mellom kampene.  Foto: NTB Scanpix / Faksimile: The Sun
NYE PROBLEMER: Raheem Sterling leverer på banen, men fortsetter å gi Liverpool-manager Brendan Rodgers hodepine mellom kampene. Foto: NTB Scanpix / Faksimile: The SunVis mer

Går ut mot Sterling etter skandaleoppslag: - Ikke akseptabelt

Frustrert Rodgers.

(Dagbladet): Liverpool tok en viktig seier mot Newcastle i går, og Raheem Sterling starter showet med å sende rødtrøyene opp i ledelsen.

Men etter kampen har lynvingen kommet i medias søkelys for en helt annen grunn enn det sportslige.

Tabloidavisa The Sun har nemlig publisert en video som viser at Liverpool-vingen inhalerer det avisa hevder er  gassen dinitrogenoksid, såkalt «lystgass».

Reagerer Brendan Rodgers ble i går spurt om inhalering, og Liverpool-manageren var klar til å ta et oppgjør med 20-åringen:

- Når du er en profesjonell idrettsutøver er dette noe du skal holde deg unna. Det er ikke akseptabelt. Så enkelt er det, sier Rodgers til Mirror.

Han fortsetter:

- Vi vil ha spiller her som er superprofesjonelle og har fokus på fotball. Men inntil jeg har hatt en prat med Raheem er dette noe vi kommer til å behandle internt.

Må lære Liverpool-legende, nå Sky Sports-ekspert, Jamie Carragher snakket også om lystgassepisoden i går.

- Alle gjør feil i den alderen. Jeg gjorde også det. Det viktigste er at du lærer av feilene. Sterling må være på baksiden av avisen (sportsinngangen), ikke forsiden, sier Carragher til Sky Sports.

- Han er et stort talent, men han må glemme kontrakter og penger. Den beste måten han kan overbevise fansen på er å prestere og gi alt.

Sterling har prestert på banen denne sesongen og er Liverpools toppscorer. Men sesongen har også blitt preget av en rykteflom om framtida etter at 20-åringen ennå ikke har signert en ny kontrakt med klubben.