Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Garanterer Beckham spilletid

Real Madrid-trener Carlos Queiroz har ingen planer om å sette David Beckham på benken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har den siste tiden vært spekulert i om den nye treneren blir nødt til å bruke David Beckham eller Luis Figo, ettersom begge spiller på høyrekanten.

- Når folk sier til meg at Beckham og Figo på samme lag betyr at en av dem må sitte på benken, svarer jeg at det kun vil skje hvis den ene er skadd eller ute av form, sier Queiroz.

Den tidligere assistenttreneren i Manchester United sier han har planer om å fortsette med Figo på høyrekanten, mens David Beckham kan bli sentral midtbanespiller.

- David er en briljant profesjonell fotballspiller. Han er den typen som aldri mistet en trening da jeg var i United. Han er født til å løpe, sier den ferske Real-treneren.

David Beckham er fortsatt i Asia, men kommer til Madrid onsdag neste uke. Da vil han få oppvartning og sikkerhetsvakter på lik linje med kongelige eller presidenter når de er i byen.

Fotballstjernen kommer med fly til El Torrejon, en militær flyplass som tidligere er blitt brukt når storheter kommer på besøk. En bil vil hente Beckham rett utenfor flyet og kjøre ham til Bernabeu stadion med politieskorte. Der skal han gjennomføre en medisinsk test.

Samme prosedyre ble fulgt da Ronaldo kom til klubben i fjor. Også denne gangen vil den medisinske testen bli filmet av Real Madrid TV, og rettighetene til live-sendingen blir solgt til høyeste bud.

(NTB)