Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Garanterer RBK-gull i 2005

Men Mini Jakobsen tror ikke lenger på Storflor.

(Dagbladet.no): Det er tidlig å spå gullet i Tippeligaen 2005, veldig tidlig, men Jahn Ivar Jakobsen lar seg ikke stoppe av kalenderen. Eller Rosenborgs mildt sagt sviktende form i høst.

- RBK har det beste laget. Jeg tror sesongens vekker var det som skulle til for å få tilbake gløden og entusiasmen. Det kreves imidlertid mye knallhardt arbeid. Men allerede nå kan jeg garantere seriegull i 2005, sier Mini til Adresseavisen.

Han har klare oppfatninger om hvordan trønderne skal sikre det han anser som nok et sikkert gull. Braaten og Ødegaard må inn som faste kantspillere, Frode Johnsen må ned som indreløper, og Thorstein Helstad må dyrkes som ren midtspiss.

Gir opp Storflor

Det betyr at gamle RBK-helter som Harald Brattbakk må vrakes. Og muligens også Fredrik Winsnes eller Roar Strand. I tillegg mener Mini at Øyvind Storflor snart må se seg om etter en annen arbeidsgiver.

- Øyvind har et enormt potensial. Han er rask og har gode finter, men han sliter med å innfri. Når han ikke klarte å følge opp den gode perioden i høst, såer jeg usikker på hans framtid i Rosenborg. Jeg er i ferd med å gi ham opp. Men jeg håper å ta feil, sier Mini.

SAME PROCEDURE AS EVERY YEAR? Mini er sikker på RBK-gull. Er du?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media