- Garantert vanskelig

Ole Gunnar Solskjær er heltent foran kveldens kamp i Mesterligaen. United er favoritter mot Fiorentina, men Ole Gunnar har stor respekt for motstanderen.

- Det kommer garantert til å bli en vanskelig kamp, selv om Fiorentina har slitt litt i det siste.

- Nøkkelen til suksess for oss ligger i at vi konsentrerer oss om oss selv. Jeg føler at vi er på rett vei, sier Ole Gunnar Solskjær.

Han forteller på sin hjemmeside om oppladningen til matchen.

- Først lett trening på kamparenaen. Det bruker vi alltid å ha før bortekampene våre. På kampdagen (i dag) har vi et lite spillemøte, forklarer han.

Stjernelag

Ole Gunnar gleder seg til å møte Fiorentinas stjerner. Spesielt Gabriel Batistuta: Superspissen er vel kjent for de fleste. Fiorentina har et godt lag med mange gode enkeltspillere, sier Solskjær.

Manchester United-manager Alex Ferguson er aller mest opptatt av seier - på den overbevisende måten.

- Den eneste som kan få Roy Keane til å bli hos oss er at vi storspiller mot gode klubber ute i Europa, sier Fergie.

Roy Keane har lenge signalisert at han vil sørover etter at kontrakten hans går ut med United. Og i kveld er det stappfullt av menn med tjukke lommebøker som følger United-kapteinen mot Fiorentina.

Ingen ønskesituasjon

1. januar står Keane fritt til å forhandle kontrakter med andre enn United. Det er ingen ønskesituasjon for Alex Ferguson.

- Jeg har snakket med Roy om framtida. Det står ikke på penger. Både Roy, kona og barna stortrives i England. Så fortsetter United som en dominerende klubb i Europa, vil det være nok av utfordringer for Roy Keane hos oss.

- Det vil ikke bli større forandringer for Roy om han spiller for Juventus, Milan eller Madrid. Vi er topp seks i Europa, sier Ferguson.