Garcia lover Bayern brennhet mottakelse

- Det kommer til å bli en fantastisk kamp.

STORFORM: To lag i storform møtes når Bayern München gjester den italienske hovedstaden tirsdag. Roma-trener Rudi Garcia tror tyskerne kommer til et Olympiastadion i festmodus. Foto: AP Photo / Riccardo De Luca / NTB Scanpix
STORFORM: To lag i storform møtes når Bayern München gjester den italienske hovedstaden tirsdag. Roma-trener Rudi Garcia tror tyskerne kommer til et Olympiastadion i festmodus. Foto: AP Photo / Riccardo De Luca / NTB ScanpixVis mer

To lag i storform møtes når Bayern München gjester den italienske hovedstaden tirsdag. Roma-trener Rudi Garcia tror tyskerne kommer til et Olympiastadion i festmodus.

I den tyske eliteserien er Pep Guardiolas mannskap overlegent. I Spania jager Roma like bak tittelforsvarer Juventus.

Begge lagene vant helgens seriekamp med store sifre og kommer til tirsdagens mesterligaoppgjør stinne av selvtillit.

Garcia håper supporterne vil gi vertene det lille ekstra.

- Bayern er klare og kommer til å være høyt oppe, men vi regner med en brennhet atmosfære på Olimpico. Det kommer til å bli en fantastisk kamp, sa Roma-treneren etter helgens 3-0-seier mot Chievo.

Pep-skryt Etter tre år borte fra det ypperste selskap, har Roma kommet tilbake til mesterligaen med et smell. 5-1-resultatet mot CSKA Moskva i første kamp, ble til 1-1 borte mot Manchester City i den neste. I mesterligaens tøffeste gruppe står de dermed bokført med fire poeng på to kamper før de tar imot Bayern München.

De tyske mesterne har på sin side åpnet med to 1-0-seirer og topper gruppen. Garcia roser gjestenes trener før møtet på Olympiastadion i Roma.

- Det var ikke enkelt for Guardiola å gå til Bayern, men han er en meget god manager. Han har hatt masse suksess, og han kommer til å fortsette på samme måte. Jeg har hørt noen snakke om at det var enkelt å få Barcelona til å spille som de gjorde, men jeg tror mye av det var Guardiolas fortjeneste, skrøt Garcia.

Spektakulær kamp Som spiller var Guardiola én sesong i Roma fra 2002 til 2003. Perioden huskes best for en positiv dopingtest som førte til fire måneders utestengelse. To anker og flere år senere ble den meritterte manageren frikjent.

I Bundesliga har det tyske laget startet med seks seirer og to uavgjorte på de åtte første kampene. I helgen ble Werder Bremen overkjørt med hele 6-0. Thomas Müller forventer langt tøffere motstand i Italia.

- Kampen kommer ikke til å bli avgjort raskt, men det vil bli en kamp som står og vipper. Det viktigste er å ta minst ett poeng, slik at vi forblir på toppen i gruppa.

Han får støtte av Roma-spissen Matteo Destro.

- Uansett hva som skjer blir det spektakulært. Mot Bayern bør det bli en stor kamp foran supporterne våre, sa Destro, som har scoret i sine tre siste serie A-kamper.

(NTB)