- Gardens Melody har hevet seg en klasse

Trener og kusk Frode Hamre tror på seier i V75-5.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):  Frode Hamre og fetter Lars Magne Søvik setter kursen til Drammen med flere interessante hester.

- Gardens Melody har jeg stor tro på. Hun har et perfekt spor, er rask fra start og travsikker og flink. Jeg synes vi har en hyggelig vinnersjanse, melder Frode Hamre til Dagbladet.no.

- Dagbladets tipsekspert Bengt Berg lanserer hoppa som en banker. Men hun blir ikke favoritt i løpet. Er han helt på jordet?

- Oj, nei, det vil jeg ikke si. Hun travet sitt livs løp sist og har hevdet seg bra. Motstanden ser riktig ut, og jeg tror seiersjansen er god, ler Frode Hamre.

Kjell Teigen trener motbudet Adorable, manges redningsplanke i løpet. Sist fungerte hun ikke riktig fra start og treneren tror det kan skyldes at hun gikk barbent for første gang.

- Vi rev av skoene sist og det er mulig det var derfor hun ikke var med på notene fra start. Jeg ser ingen annen grunn til at hun plundret. Hun avsluttet til gjengjeld i overlydsfart og travet 1.14,4. Jeg vet ikke om vi skal skrive løpet på uturskontoen, eller om vi prøver barbent igjen. Det blir galt å legge skylden på at vi rev av skoene etter å ha prøvd det bare en gang. Jeg mener hesten er best uten sko og vil gjerne prøve igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer