Gardner senket Manchester City

Dunne scoret sitt andre sjølmål på to uker.

(Dagbladet.no): Bolton - Manchester City 2-0.

Lokaloppgjøret mellom Manchester City og Bolton så lenge ut til å bli et målfattig oppgjør, men det var helt til Ricardo Gardner presenterte seg et kvarter før slutt.

Han må riktignok takke lagkamerat Grétar Steinsson for den første scoringen og motspiller Richard Dunne for den andre.

To uker, to sjølmål

I det 76. spilleminutt stormet Steinsson ned langs høyrekanten, før han slo tilbake i feltet foran mål. Der ventet Gardner, som så vidt klarte å sette ballen under aluminiumen.

Og derfra og ut var Gardner en konstant trussel på Reebok Stadium.

To minutter før full tid presenterte han seg igjen, med et raid til venstre. Det harde innlegget foran mål traff Dunne, som ikke klarte å styre ballen utafor stengene.

Bolton opp fra bunnen

MATCHVINNER: Boltons Ricardo Gardner sørget for et mål og en sjølmål-givende pasning under møtet med Manchester City i dag. Foto: PAUL ELLIS/AFP/SCANPIX
MATCHVINNER: Boltons Ricardo Gardner sørget for et mål og en sjølmål-givende pasning under møtet med Manchester City i dag. Foto: PAUL ELLIS/AFP/SCANPIX Vis mer

Med det noterte han seg for sitt andre sjølmål på under to uker. Det forrige kom mot Newcastle i Newcastle den 20. oktober.

Før Bolton fikk hull på byllen hadde begge lag hatt gode muligheter, men Robinho og kompani fant altså ikke veien til nettmaskene i dag.

Manchester City ligger nå akkurat midt på tabellen, på tiendeplass, mens Bolton klatret så vidt over nedrykksstreken, til en fjerde sisteplass.

Gardner senket Manchester City