Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gåre ferdig i Glimt

Krisemøte i går.

(Dagbladet.no): I dag sendte Bodø/Glimt ut en pressemelding med følgende innehold:

«Øystein Gåre og F.K. Bodø/Glimt er enige om at kontraktsforholdet mellom partene opphører fra 14.11.04.»

- Det er ingen bitre følelser i avgjørelsen som er tatt. Tvert imot, dette er en avtale som er gjort i forståelse mellom begge parter, sier daglig leder Gunnar Carlsen til NTB.

Klubben står nå i fare for å rykke ned i 1. divisjon.

Gåre har siden i sommer ønsket å gå tilbake til sin gamle jobb som spillerutvikler etter sesongslutt, og fikk ønsket oppfylt i dag.

Allerede søndag holdt klubben sitt første kristemøte, og i går fortsatte møtevirksomheten etter tapet mot Kongsvinger på Gjemselund lørdag, skriver Avisa Nordland i dag.

Carlsen bekreftet under dagens pressekonferanse at trenerspørsmålet ble avklart i går kveld.

I tur og orden kalte styreleder Bjørn Tore Hansen inn midtstopper Fredrik Kjølner, Runar Berg og sportslig leder Tor-Ove Falch, for en alvorsprat.

Runar Berg snakket ut med Øystein Gåre før møtet, treneren som tok midtbanegeneralen av banen og kom med kraftig kritikk etter kampen mot Kongsvinger.

- Ett mål for øyet

Hansen sa til lokalavisa at styret ønsket en «optimalisering» foran returmøtet mot Kongsvinger i helga.

- Vi har ett mål for øyet, og det er å vinne tilstrekkelig mot Kongsvinger slik at vi fortsatt er et eliteserielag, sier Hansen til avisa - altså før pressemeldingen ble sendt ut.

Han innrømmet samtidig at det ventet en kraftig oppvask etter sesongen, og at styret ville gjøre konkrete grep for å komme ut av det sportslige marerittet.

- Soleklart. Ingen er tilfreds med denne sesongen, det er det nok ingen i Bodø som er, sier Hansen til lokalavisa.

Ett grep ble altså foretatt før sesongslutt.

RBK-trener Rune Skarsfjord har lengte vært ønsket til Bodø/Glimt, men det ble i dag klart at han fortsetter på Lerkendal

Så gjenstår det å se om Gåre etterlater seg et lag i Tippeligaen til sin etterfølger.

Bodø/Glimt intensiverer nå jakten på ny trener.

<B>STANG UT: Øystein Gåre forlater her banen etter tapet mot Vålerenga i april. Klubben har hatt en grusom sesong og trener Gåre tar nå konsekvensen av det.
<B>KRISESTEMNING:</B> Kongsvingers målscorer Frode Birkeland skapte krise for Fredrik Kjølner og Bodø/Glimt i den første kvalifiseringskampen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media