Gareth Bale dukket opp på treningsfeltet

Til tross for spekulasjoner om at han skulle holde seg unna.

PÅ PLASS: Gareth Bale ankom treningsfeltet i formiddag. Mange trodde han ikke ville dukke opp etter uttalelser fra agenten hans til spansk media. Foto: AFP PHOTO / CARL COURT / NTB Scanpix
PÅ PLASS: Gareth Bale ankom treningsfeltet i formiddag. Mange trodde han ikke ville dukke opp etter uttalelser fra agenten hans til spansk media. Foto: AFP PHOTO / CARL COURT / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det har tidligere kommer rapporter fra spanske medier om at Gareth Bale ikke ville dukke opp på treningssfeltet i dag, for å presse gjennom en overgang til spanske Real Madrid. Det var den spanske avisa AS som mandag morgen hevdet at Bales agent, Jonathan Barnett, uttalte at waliseren er forbannet på Spurs-manager Andre Villas-Boas.

Grunnen skal ha vært at portugiseren på en pressekonferanse i Monaco hevdet at Bale ikke ville bli solgt til Real Madrid, og at en slik overgang ville være karakterløst av vingen. Agenten hans hevder imidlertid at han ikke har snakket med spanske AS, det skriver blant annet The Telegraph.

Gareth Bale har ikke spilt i Tottenham-trøya siden 16. juli på grunn av skadeproblemer i oppkjøringen.

Tottenham-direktør Sir Keith Mills innrømmer at det blir vanskelig å beholde stjernespilleren dersom han først bestemmer seg for at han vil bort fra London-klubben.

- Vi vil veldig gjerne at Gareth Bale blir. Hvis en spiller bestemmer seg for å dra, er det veldig vanskelig å tvinge ham til å bli. Du har sett det i andre klubber. Selv om han har en kontrakt, så kan du ikke tvinge noen til å spille for deg, sier Mills ifølge Sky Sports.

Klubbene prater Real Madrid-manager Carlo Ancelotti gikk tidligere i uken ut og bekreftet at klubben ønsker å hente stjernespilleren til den spanske hovedstaden.

- Jeg tror klubbene prater for å prøve å finne en løsning, men vi får se hva som skjer, sa Ancelotti.

Andre Villas-Boas innrømmet samtidig at det har vært kontakt mellom klubbene. Gareth Bale vil trolig koste skjorta. Spurs-eier Daniel Levy skal visstnok kreve drøyt 1,13 millarder kroner for sin juvel.