Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gareth Bale med sin sjette leggskade - ute i flere uker

Sliter.

SKADD: Gareth Bale pådro seg sin sjette leggskade så langt i Real Madrid-karrieren mot Sporting Gijón. Nå blir det nye uker på sidelinjen. Foto: REUTERS/Andrea Comas
SKADD: Gareth Bale pådro seg sin sjette leggskade så langt i Real Madrid-karrieren mot Sporting Gijón. Nå blir det nye uker på sidelinjen. Foto: REUTERS/Andrea Comas Vis mer

Gareth Bale pådro seg sin sjette leggskade så langt i Real Madrid-karrieren mot Sporting Gijón. Nå blir det nye uker på sidelinjen.

Waliseren skadd seg i første omgang da Real Madrid knuste Sporting Gijón 5-1 på søndag. Det var hans sjette leggskade siden han kom til klubben fra Tottenham i 2013.

Tirsdag morgen ble det bekreftet at Bale er ute i to til tre uker. Det betyr at han etter all sannsynlighet rekker den første åttedelsfinalen i mesterligaen mot Roma 17. februar.

- Det er veldig rart. I hele min karriere har jeg aldri sett en idrettsutøver, i alle fall ikke en fotballspiller, pådra seg så mange leggskader i en sesong, sier Jose Gonzalez, ekspert på idrettsskader, til avisen AS ifølge Daily Mirror.

Bale rakk for øvrig å score sitt 13. mål for sesongen før han gikk av mot Sporting Gijón.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media