Gareth Bale skrev under ny fireårskontrakt med Tottenham

- Jeg elsker klubben.

BLIR: Harry Redknapp (i bakgrunnen) er ferdig i Tottenham, men Gareth Bale fortsetter i London-klubben. Foto: SCANPIX/REUTERS/Philip Brown
BLIR: Harry Redknapp (i bakgrunnen) er ferdig i Tottenham, men Gareth Bale fortsetter i London-klubben. Foto: SCANPIX/REUTERS/Philip BrownVis mer

(Dagbladet): Gareth Bale har undertegnet en ny fireårskontrakt med Tottenham, melder klubben på sine hjemmesider.

Mange har spekulert på at Harry Redknapps avgang og manglende Champions League-spill neste år ville føre til at waliseren så seg om etter andre muligheter, men Bale ønsker altså å fortsette på White Hart Lane.

- Jeg har vært her i fem år nå og jeg har kost meg med hvert minutt. Supporterne har vært strålende mot meg, og jeg elsker å betale dem tilbake med godt spill. Klubben er på vei opp, og jeg ønsker å være en del av det, så det var fantastisk å få denne avtalen i orden, sier hurtigtoget.

- Jeg elsker klubben og supporterne, og jeg vil gjøre min del av arbeidet for å få oss tilbake i Champions League, der vi hører hjemme. Vi har en sterk, ung stall, og vi må jobbe sammen for å komme oss tilbake på den store scenen, sier Bale.

Tottenham har fortsatt ikke funnet seg en ny manager etter at Harry Redknapp fikk sparken.