Gary Lineker avskriver Englands EM-gullsjanser

Hvorfor kan det være en fordel? Se «Stang inn».

Kjøp abonnement og se Norge - England i Fotballstudio lørdag 20.45

(Dagbladet): Lørdag kveld trer storfint besøk ut på Ullevaal-matta. Den rykende ferske England-sjefen Roy Hodgson og hans «Three Lions» skal spille privatlandskamp mot Norge.

Og kampen er hovedtema i «Stang Inn», som denne uka har flyttet inn på Ullevaal for å ta temperaturen hos landslagsgutta.

I studio har programleder Gunnhild Toldnes besøk av MAX-kommentator og tidligere trener og fotballspiller Steinar Nilsen. Han skal kommentere lørdagens kamp - som vi sender på Dagbladet.no - sammen med sportssjef i Canal+, Kenneth Fredheim.

I studio møter du også flere av spillerne. Jonathan Parr ble kåret til årets spiller i Crystal Palace, og gjester studio for å snakke om sesongen i Championship og hvilke ambisjoner han har på landslaget. Fulham-spiller John Arne Riise og Rosenborgs Markus Henriksen kommer også innom og lader opp til kamp.

Det nærmer seg også sommerferie for Tippeligaen idet bare én serierunde gjenstår. Så langt står kanskje Fair Play-målet på Åråsen mellom Lillestrøm og Brann igjen som det mest kuriose siden serien ble sparket i gang.

Vi sjekket derfor med våre utenlandsproffer i England, Tyskland og Spania for å høre hvordan deres klubber ville reagert om de havnet i samme situasjon som Brann.