<strong>VALENCIA:</strong> Gary Neville blir manager i Valencia. Det er britens første trenerjobb. Foto: NTB Scanpix
VALENCIA: Gary Neville blir manager i Valencia. Det er britens første trenerjobb. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gary Neville har fått ny jobb - tar over Valencia

Blir manager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tidligere Manchester United-spilleren Gary Neville blir noe overraskende ny manager i den spanske klubben Valencia.

Det bekrefter klubben selv i ettermiddag.

Henrykt Dette er Nevilles første manager-jobb.

- Jeg er henrykt over å få sjansen i Valencia. Det er en stor klubb og jeg vet fra min tid som spiller hvor dedikert og lidenskapelig fansen er, sier Gary Neville.

- Jeg gleder meg til å starte i jobben og å utvikle klubbens talentfulle gruppe, sier Neville.

Klubben har skuffet i starten av La Liga-sesongen og er nummer ni på tabellen.

Brødre - Vi er glade for å ha Gary på plass så raskt. Han er en person med enorm kompetanse og ekspertise - både gjennom sin jobb i trenerteamet for det engelske landslaget og fra en strålende spillerkarriere i Manchester United, sier klubbpresident Chan Lay Hoon, ifølge NTB.

Neville overtar etter Nuno Santo, som ga seg etter 0-1-tapet for Sevilla søndag. Garys bror, Phil Neville, er allerede en del av trenerteamet i Valencia. Han blir trolig assistent, melder Sky Sports.

Neville skal fortsatt være Roy Hodgsons assistent på det engelske landslaget, som i sommer skal spille EM i Frankrike. Den spanske serien avsluttes 15. mai. EM starter 9. juni.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer