Gary Neville mener det er patetisk av rivalene å kalle Chelsea kjedelige

- Forstår ikke kritikken.

FORSTÅR IKKE KRITIKKEN: Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville forstår ikke at de andre toppklubbene kan kritisere Chelsea for å være kjedelige. Foto: AFP / ANDREW YATES / NTB Scanpix
FORSTÅR IKKE KRITIKKEN: Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville forstår ikke at de andre toppklubbene kan kritisere Chelsea for å være kjedelige. Foto: AFP / ANDREW YATES / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Chelsea er én seier fra seriegull, men får likevel kritikk for spillestilen. Eks-Manchester United-spiller Gary Neville sier det er klubbene bak som fortjener kjeften.

London-laget sikret på det nærmeste ligagullet med 3-1 mot Leicester onsdag kveld. Vinner laget til helgen er José Mourinhos menn seriemestere uansett hva de andre lagene foretar seg, og Neville mener det er fullt fortjent.

Den tidligere landslagsspilleren går hardt ut mot dem som sier Chelsea spiller kjedelig fotball.

- Jeg forstår ikke kritikken i det hele tatt. Hvis noen skal kritiseres er det de som har gjort et patetisk forsøk på å ta dem igjen. Jeg må si at Manchester City, Arsenal Manchester United og Liverpool må være mye bedre neste sesong. Det siste laget som bør kritiseres er Chelsea. Det har gjort jobben, sier Sky Sports-eksperten.

Sjanseløse Manchester City er det laget som har vært nærmest Chelsea, sesongen sett under ett, men det har tapt poeng i stor stil den siste tiden. Arsenal begynte å prestere når laget i realiteten var sjanseløs til å ta igjen Chelsea, mens Manchester United har vært alt for ustabile.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.