Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gary Neville sammenlikner Manchester United med et «publag»

Van Gaal raser.

ULIKT SYN: Manchester United-sjef Louis Van Gaal er alt annet fornøyd med Gary Nevilles kommentarer om klubben. Begge foto: NTB Scanpix
ULIKT SYN: Manchester United-sjef Louis Van Gaal er alt annet fornøyd med Gary Nevilles kommentarer om klubben. Begge foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Manchester United vant 2-1 i toppkampen mot Southampton på St. Mary's i går kveld.

Louis Van Gaals mannskap klatret til 3. plass på Premier League-tabellen, men var heldig som sikret alle tre poengene.

En som er alt annet enn imponert over Uniteds innsats i Sør-England i går er backlegenden Gary Neville.

- De er blitt plaget med skader. Å si at de kan vinne tittelen? Jeg tror de er litt tynne defensivt sånn det ser ut nå. Jeg tror ikke de er på det nivået, sa Neville på Sky Sports' fotballkveld, ifølge Daily Mail, etter seieren i går kveld.

Flere mangler Neville peker på det han mener er flere klare mangler ved Uniteds spill.

- De må opp noen hakk. De ser nervøse ut med ballen. De mangler kontringsstyrke og fart. De hadde egentlig ikke noe som helst. De slapp unna med mord i kveld. United er fornøyde med resultatet, men de må spille bedre enn det der, sier han.

- Jeg tror de vil bli bedre. De viser at de har en evne til å komme tilbake. Det er et kvalitetstegn, men de må spille bedre, legger han til.

Neville sa videre at førstkommende søndags oppgjør mot erkerival Liverpool blir litt som en «pubkamp», og han trekker fram to typiske pubnavn for å illustrere:

- Det blir litt som «The dog and the Duck» mot «Red Lion», sier United-legenden.

- Må vite hva han sier Louis Van Gaal innrømmet i går at lagets hans var heldig som vant, men reagerte med sinne da han ble konfrontert med Nevilles utspill på Sky Sports.

- Han er en eks-legende, en legende, en tidligere Manchester United-spiller. Mord? Det er i beste fall et engelsk uttrykk, sa Van Gaal, ifølge Daily Mail.

- Han kan si hva han vil siden han er en eks-legende, men som eks-legende - eller legende - må du vite hva du sier. Forstå det som du vil. Det er ikke vanskelig. Det jeg mener er at han må følge med på hva han sier, sa nederlenderen videre.

United hadde bare tre skudd på mål i går kveld, men ble reddet av en Robin van Persie, som nærmer seg storformen.

Likevel: De rødes totale skuddantall var det laveste klubben har registrert siden 2003 (!). Også van Persie innrømmet etter seieren at poengene satt langt inne.

 - Jeg synes ikke vi spilte vår beste fotball i dag. Vi var litt slurvete til tider, men alle gjorde sitt beste og til slutt vippet vi kampen i vårt favør. Det er vår femte strake seier, så vi er på vei framover, sier van Persie i et intervju vist på TV 2.