Gascoigne tilbake til England

Paul Gascoigne er på vei tilbake til engelsk fotball, etter tre sesonger i den skotske klubben Glasgow Rangers.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er Rangers' påtroppende manager, Dick Advocaat, som har funnet ut at Gascoignes tjenester ikke lenger er påkrevet i den skotske klubben. Glasgow Rangers kjøpte Gascoigne for 4,3 millioner pund, rundt 45 millioner norske kroner, i juli 1995.

Allerede i går kveld var London-klubben Crystal Palace på banen med et tilbud på 2,7 millioner pund for å sikre seg urokråka Gascoigne.

Paul Gascoigne selv er ikke altfor ivrig etter å streve sammen med Crystal Palace på bunnen av Premier League, og håper etter sigende på et mer attraktivt tilbud. Aktuelle klubber kan være Nottingham Forest, Middelsbrough, Sunderland, Everton og Derby.

En av Paul Gascoignes rådgivere sier til avisa Daily Mirror at Gascoigne nå er totalt fokusert på å komme i form til landslagets kamp mot Sveits. Han vil ikke tenke på noe annet før han har formen inne, ifølge rådgiveren.

Paul Gascoigne - hjem igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer