- Gashi i fengsel 10.august

Kan miste fem kamper.

(Dagbladet.no): Det har lenge vært klart at Vålerengas Ardian Gashi må sitte 18 dager i fengsel etter han ble tatt i 136 kilometer i timen i en 80-sone i Bærum i fjor.

Nå skriver Nettavisen at dommen skal sones fra 10.august. Da vil han gå glipp av seriekampene mot Aalesund og Bodø/Glimt, cupkampen mot Brann og muligens to kamper i Champions League-kvalikens tredje runde.

- Jeg har ikke fått noen beskjed om dette, men det er flere journalister som har ringt meg og da regner jeg at det stemmer, sier trener Kjetil Rekdal til Dagbladet.no.

- Vi har hele tida visst at han måtte inn, så dette kommer ikke som noen overraskelse. Selvfølgelig er det ugunstig at vi har så mange kamper akkurat da, men vi har bygd opp stallen slik at vi kan tåle fravær.

I kveld spilles den første av to kamper som vil avgjøre hvem Vålerenga møter i andre kvalifiseringsrunde til Champions League når finske Haka får besøk av armenske Pyunik.

- Ifølge det vi har hørt, skal Pyunik være det beste laget. Vi håper det finske laget vinner, også med tanke på reiseavstanden, sier Rekdal.