BLE SKREMT: Huset til Real Madrid-spiller Jesé Rodriguez sto i dag i flammer etter en eksplosjon i garasjen, melder den spanske avisa Marca. Foto: REUTERS/Sergio Perez / NTB Scanpix
BLE SKREMT: Huset til Real Madrid-spiller Jesé Rodriguez sto i dag i flammer etter en eksplosjon i garasjen, melder den spanske avisa Marca. Foto: REUTERS/Sergio Perez / NTB ScanpixVis mer

Gasseksplosjon hjemme hos Real Madrid-spiller

Fire personer skal være skadet, ifølge spansk avis.

(Dagbladet): Ifølge den spanske avisa Marca skal huset til Real Madrid-spiller Jesé Rodriguez ha stått i flammer, etter en eksplosjon.

Det skal ha begynt å brenne i garasjen under huset til spilleren, og tre håndtverkere befant seg i huset da det begynte å brenne.

En av dem skal være brannskadet, og de to andre har i tillegg till en sikkerhetsvakt blitt sendt til sykehuset etter at de skal ha pustet inn røyk.

Ifølge avisa bor det flere Real Madrid-spillere i området, som raskt skal ha kommet seg bort til Rodriguez' hus.

Han flyttet inn i huset for bare en måned siden, men nå er en hel etasje ødelagt av brannen.

Real Madrid-spilleren har nylig gjennomgått en knebånd-operasjon, og Insidespanishfootball.com melder at han skal ha vært hjemme da det begynte å brenne, men at han ble hjulpet ut av brannmennene, og at han nå skal bo hos Alvaro Arbeloa.