Gateslagsmål i Molde før cupkampen

Flere arrestert.

BRÅK: Mange tilreisende Rosenborgsupportere var på plass under kvartfinalen i cupen mellom Molde og Rosenborg på Aker Stadion i Molde i dag, men før kampen var det bråk i sentrum.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
BRÅK: Mange tilreisende Rosenborgsupportere var på plass under kvartfinalen i cupen mellom Molde og Rosenborg på Aker Stadion i Molde i dag, men før kampen var det bråk i sentrum. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIXVis mer

Bråk gjorde at flere personer ble pågrepet av politiet i forkant av kvartfinalekampen mellom Molde og Rosenborg i rosenes by søndag.

Det var flere slåsskamper utenfor Molde-tilhengernes pub Sportsbaren, melder adressa.no. Tilhengerne fra de to lagene barket sammen, og det ble, blant annet, avfyrt fyrverkeri og bengalske lys.

Situasjonen oppsto da Rosenborg-tilhengerne var på vei til stadion. Da de passerte puben til Molde-tilhengerne ble det kastet ølglass mot dem. Det ble også avfyrt bengalske lys og brukt kinaputter.

20 personer var involvert i slåsskampene, og politiet pågrep tre RBK-tilhengere. Øyenvitner kunne også fortelle at flere Molde-tilhengere ble lagt i bakken og ufarliggjort av sikkerhetsvakter og politi.

(NTB)