Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gått glipp av et VM-mål?

Her ser du alle målene så ofte du bare vil!

(Dagbladet.no): VM-ballen ruller fort og galt mot finalen i Berlin 9. juli. Innen den tid er du nærmest garantert å gå glipp av et og annet VM-mål.

Det problemet har Dagbladet.no løst for deg!

Fotballmarerittet for VM-frelste er selvfølgelig å miste supergoalene til Philip Lahm og Torsten Frings i åpningskampen. Slike mål blir det garantert flere av i den måneden mesterskapet varer.

På denne siden ser du samtlige animasjoner av målene VM-helten din scorer. Pluss de målene alle de andre scorer.

Gikk du forresten glipp av Frings fantastiske langskudd fredag? Opplev det igjen her.

Fikk du ikke med deg Englands seiersmål mot Paraguay? Det ser du her!.

Resten av VM-målene velger du fra kampoversikten på denne siden.

Og husk: Du må ha siste versjon av Shockwave for å få ballen i nettet. Har du allerede en versjon installert, vil du automatisk få spørsmål om du vil installere den versjonen du trenger.

Les også: Slik går du fram om ikke alt går av seg selv!

BAK MÅL? Med Dagbladet.nos målanimasjoner kan du velge mellom åtte forskjellige kameravinkler, og opptil 22 spillervinkler på hvert eneste mål fra VM. I tillegg kan du justere farten på bildet slik at du får med deg alle detaljene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling