Gattuso er ikke lenger en pusekatt

Gerrard har skiftet mening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Gennaro Gattuso fikk gjennomgå kraftig i Steven Gerrards selvbiografi. Liverpool-kapteinen mente Milan-spilleren hadde det mer i kjeften enn i beina, og konstaterte kjekt at han gjerne ville spilt mot italieneren hver eneste uke.

«For meg er han bare masse snakk. Han ser aggressiv ut, men faktum er at han er skummel som en pusekatt. Jeg sverger, jeg ville ikke hatt noe imot å spille mot Gattuso hver uke. Han skader deg ikke. Jeg har aldri sett Gattuso slå en genial pasning. Han scorer ikke, heller.» skrev Gerrard.

Og var på ingen måte ferdig med det.

«Gattuso spiller bare for fansen. Teatralsk. Full av følelser. Italieneren var også den eneste Milan-spilleren som hadde et selvtilfreds smil rundt munnen da han gikk av banen til pause. Jeg så det. Fuck you.»

Ikke opptatt av Gattuso

Forrige uke hisset Gattuso opp stemningen da han fastslo at Liverpools spiller gammeldags, og at Manchester United er et langt bedre lag.

Gerrard vil imidlertid la føttene i Champions League-finalen til onsdag, framfor å svare på Gattusos provokasjon. Kanskje er det rent taktisk når Gerrard velger å skryte uhemmet av Milans midtbaneterrier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer