Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gattuso er lei av benken i Milan

- Jeg er Gattuso, jeg skal ikke vente på at noen bli skadd.

SÅRET STOLTHET: AC Milans midtbanespiller Gennaro Ivan Gattuso har vært et sikkert kort i klubben i årevis. Nå har han vanskelig for å svelge at han ikke lenger er uunnværlig. Foto: Andreas Solaro, AFP/Scanpix
SÅRET STOLTHET: AC Milans midtbanespiller Gennaro Ivan Gattuso har vært et sikkert kort i klubben i årevis. Nå har han vanskelig for å svelge at han ikke lenger er uunnværlig. Foto: Andreas Solaro, AFP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Milans midtbaneterrier Ivan Gennaro Gattuso er møkka lei av å være benkesliter i AC Milan.

Etter 11 sesonger i klubben har han mistet posisjonen som selvsagt valg i førsteelleveren, noe han tydligvis ikke synes sømmer seg en spiller av hans kaliber.

- Jeg er Rino Gattuso, og skal ikke måtte vente på at noen blir skadd for å få spille, sier han ifølge AFP.

Tøff konkurranse
Men navnet alene er ikke nok til en plass på laget. Gattuso har måttet kjempe med Massimo Ambrosini og Mathieu Flamini om den tredje plassen på midtbanen ved siden av Andrea Pirlo og Clarence Seedorf.

Ifølge AFP har det blitt 7 starter på 20 kamper, og bare 37 minutter på fem Champions League-kamper. Det skal sies at han har vært skadd og suspendert i løpet av høsten.

- Jeg føler meg fortsatt sterk, og er skuffet over ikke å få vise det. Men jeg kan ikke slå meg til ro med tanken på at jeg ikke lenger er uunnværlig, sier Gattuso.

På nyåret vil trolig David Beckham også blande seg inn i kampen om plassene. Da spørs det om Gattuso forsvinner.

- Om jeg drar? Det er fortsatt fem eller seks kamper før juleferien. Jeg må snakke med klubben og Adriano Galliani (Milans visepresident), for det er ikke hyggelig etter 11 år bare å få spille av og til, sier han.

Knyttet til City
Det ble nylig hevdet at Gattuso kunne være aktuell for Manchester City. Dette ble imidlertid benektet av italienerens agent for en uke siden.

- Gennaro er på vei tilbake fra skade og han har det OK i Milan, sa agenten Andrea D'Amico til skysports.com.

Hovedpersonen høres ikke ut til å ha det helt OK i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media